Pratite uzburkani život uspješne detektivke u drugoj sezoni serije 'Laurine tajne'.

Druga sezona Laurinih tajni donosi više napetosti i veće uloge kroz dramatične slučajeve u kombinaciji s ljubavnim trokutom koji je prepun napetosti, baš kao i misteriji koje policajci rješavaju svakoga tjedna. Laurin poslovni i privatni život isprepliću se jer je njezin bivši suprug nastoji ponovno osvojiti – no to bi značilo da Lauru mora istrgnuti iz ruku njezina novog, jako seksi dečka, chefa Tonyja.

Gostujući glumci ove sezone su, između ostalog, Gabriel Mann (Osveta, Bourneov identitet) i Enrico Colantoni (Osumnjičeni, Veronica Mars, Slobodni strijelci).

Prema originalnoj seriji autora Carlosa Vile, Javiera Holgada i Gregoria Quintana de Uñe za Boomerang TV i TVE1 Spain, Laurine tajne za američku je televiziju prilagodio Jeff Rake (Bostonsko pravo) koji je ujedno i izvršni producent serije.

Detektivka Laura Diamond (dobitnica nagrade Emmy, Debra Messing) nije kriva što je najpametnija detektivka Odjela za ubojstva njujorške policije – jednostavno jest najpametnija. Zapravo, toliko je pametna da uspješno rješava i najzamršenija umorstva, a pritom uspijeva i biti samohrana majka dvojici dječaka.

Lauri pomaže bivši suprug (Josh Lucas) koji joj je prošle godine bio šef u 2. postaji, no nakon ozljede koja ga je gotovo stajala života i borbe za nadmoć, vraća se u postaju na drugo radno mjesto. Laurin privatni i poslovni život isprepliću se jer je bivši suprug želi ponovno osvojiti.

Drugu sezonu hit serije 'Laurine tajne' pratite od srijede do petka u jutarnjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju