Već smo naviknuli da Drele uvijek izvede zanimljive i duhovite nastupe, no što li sprema za petu epizodu?

Televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele u prethodnim je epizodama zabavno-glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pokazao svoj potencijal, do suza nasmijavši publiku i žiri.

Ove nedjelje Dreleta ćemo gledati kao glazbenu ikonu Cher s pjesmom 'Love Song'. ''Sredovječna, jaka i dominantna žena je nešto što će me očigledno pratiti kroz cijelu sezonu'', osvrnuo se na svoje sudjelovanje u showu.

''Ustvari sam jako zadovoljan, ja sam Cher, nabrijan sam skroz'', izjavio je Drele samouvjereno. Ova transformacija posebno ga veseli zbog kostima.

''Kad me dobro stisnu steznikom, izgledat ću kao da imam između 36 i 39 i pol kilograma'', a duhovito zaključuje glavni problem u ovotjednoj transformaciji: ''Imam dva rebra više od Cher.''

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju