Svatko od njih je poseban na svoj način. Neku su opušteni, druge hvata trema, no oko ovoga su suglasni u potpunosti…

U prvoj epizodi showa ''Ples sa zvijezdama'' imali smo priliku vidjeti koliko su zvijezde naučile od svojih plesnih partnera i kako su naučeno prenijeli na pozornicu showa.

Neki su od njih učili plesati od malena dok su drugi obuli plesne cipelice po prvi puta tek na probi showa. Jedna je emisija iza nas, a kandidati su u velikim pripremama za nadolazeću.


Iako plešu različite plesne stilove u jednom se u potpunosti slažu – u drugoj će se emisiji osjećati puno opuštenije.

''Mislim da će nam svima biti puno lakše, ali opet sada je sve krenulo i u jako kratkom roku moramo uvježbati novu koreografiju tako da će s te strane biti teže. Međutim, sada znamo da kada izađemo na pozornicu da su to trenutci u kojima treba uživati, a ne rojeve misli vrtjeti po glavu'', rekla je Josipa Pavičić koja je trenutno s plesnim partnerom Mariom Ožboltom osvojila najviše ocjene žirija.

Istog je mišljenja i Ana Vučak Veljača. ''Mislim da će biti lakše. Prvi live je prvi live i nadam se da ćemo u drugoj emisiji sve otplesati bez greške i pri tome uživati''.

''Led je probijen i sada će definitivno biti lakše'', mišljenja je Damir Kedžo čija je plesna partnerica pijenila pažnju u prvoj epizodi.

Ivan Šarić dodaje: ''Mislim da je na sam dan nastupa u nedjelju trema bila puno manja nego prije prve probe. Mislim da su svi iščekivali svoj ples jer znaju koliko su truda uložili''.

Ne propustite drugu emisiju uživo ''Ples sa zvijezdama'' u nedjelju 24.ožujka od 20.10 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju