Ove nedjelje na male ekrane stiže velika zabava! Počinje peta sezona najzabavnijeg plesno pjevačkog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Kako bi se kandidati što više poistovjetili sa likovima koje utjelovljuju vrijedne ruke naših šminkerica dale su si nevjerojatan trud. Tako ćemo u prvoj epizodi nove, a ujedno i jubilarne pete sezone, showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjeti kandidate u izdanjima kakvima se ni oni sami nisu nadali.

Perike, umjetni nokti, protetika i još pregršt toga našoj veseloj osmorki koju čine Davor Dretar Drele, Maja Bajamić, Damir Poljičak, Ana Vilenica, Matko Knešaurek, Katarina Baban, Amel Ćurić i Paola Valić Bekić više nisu strani.

U prvoj je epizodi najzahtjevniju masku imala Maja Bajamić koju ćemo u nedjelju gledati kao američku soul pjevačicu Arethu Franklin. Kako bi Maja što više nalikovala Arethi lijepljeni su joj lice i vrat, a uz to cijelo joj je tijelo debljano. Taj je proces trajao preko pet sati!

Maja je imala čak koligram i pol silikona na sebi i uz sve to trebala je prenijeti nevjerojatnu energiju. Kako se snašla u prvoj ulozi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ne propustite u nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju