Sposoban, zgodan, šarmantan i inspirativan – tako bi mogli opisati Marija Jukića čiji intervju morate pročitati!

Uz kandidate i vokalne i plesne trenere velik dio showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' drže plesači bez kojih ovaj show ne bi bio ono što jest.

Među sjajnim talentima ističe se i Mario Jukić koji na poziv Igora Barberića započeo put u showu. ''Uvijek je čast i privilegija raditi s Barberićem i svi smo s oduševljenjem pristali'', prepričava Mario svoje početke.

''U prvoj sezoni se nismo mogli prestati smijati kada smo vidjeli svoje kolege odjevene u neobične kreacije, a sada nam je to pod normalno'' ispričao je Mario.

''Svaka nova priča novo je iskustvo. Izlazak na pozornicu stvara pozitivan adrenalin što si u nečem ovakvom. Svi smo bili fascinirani transformacijama''.

Plesači showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' jednako kao i kandidati prolaze kroz transformacije i u njihove je nastupe također uloženo puno rada i truda, a jedan nastup Marija Jukića posebno nam je ostao u sjećanju.

U trećoj sezoni s glumicom Anom Maras Harmander koja je tada utjelovila Pink izveo je nastup za pamćenje!

U petoj sezoni osim kao plesač na njegovo veliko oduševljenje dobio je poziv od Igora da mu bude asistent plesačima kroz koreografiranje, ali i kandidatima kroz vježbu.

''Uvijek moraš imati u glavi da pristupaš ljudima na način da im bude ugodno i razumljivo. Ohrabrujemo ih i budem sretan što sam mogao napraviti dobar posao kada ih vidim na pozornici, kada vidim da uživaju i da su ušli u lik i karakter kroz koreografiju i plesne pokrete'', rekao je. 

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju