Nakon trinaest zanimljivih tjedana i nevjerojatnih transformacija ovosezonskih natjecatelja, došlo je vrijeme da otkrijemo tko je pobjednik pete sezone!

Zabavno-glazbeni show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato'' večeras emitira finalnu emisiju! Četiri su finalista: Amel Ćurić koji je jedini muški natjecatelj u finalu, Katarina Baban, Paola Valić Bekić i Maja Bajamić.

Tko bi mogao večeras pobijediti?

glasova:



U revijalnom dijelu emisije vidjet ćemo i dva dueta, pa će tako kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez nastupiti Matko Knešaurek i Ana Vilenica, a oboje će se transformirati u suprotan spol.

''Ako se publika dobro zabavi, ja sam sretan!'', istaknuo je Matko. ''Radila sam na muškoj energiji'', najavila je svoju ulogu u duetu Ana.

Davor Dretar Drele i Damir Poljičak u posljednjoj emisiji sezone će nakratko postati Doris Dragović i Mladen Bodalec.

''Nadamo se da će nastup biti tako dobar da će oni nas proglasiti pobjednicima ove sezone'', šaljivo je rekao Drele.

Jedini muški finalist ove sezone, Amel Ćurić, u finalnoj će se emisiji transformirati u pobjednika zagrebačkog Eurosonga 1990., Tota Cutugna.

U finalu je gljiva Katarini Baban dodijelila transformaciju u pop ikonu Britney Spears, a imat će malih poteškoća jer se pred finale razboljela.

''Nadam se da će mi promuklost pomoći za Britney'', pozitivna je Katarina.

U finalnoj emisiji gledatelji će vidjeti Paolu Valić Bekić kao Celine Dion.

''Samu sebe sam ugodno iznenadila i jako sam ponosna zbog svega ovog. Ovo je bilo iskustvo koje ću pamtiti i pričati unucima'', izjavila je.

Maja Bajamić će se na pozornici u finalu pojaviti kao Catherine Zeta Jones u mjuziklu Chicago.

''Imam sve, ples, pjesmu, lik i emociju. Volim jazz i prirodno mi jako dobro leži vokalu'', zadovoljno je rekla.

via GIPHY

Ne propustite večerašnju epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' od 20 sati na Novoj TV. Osim sjajnih nastupa imat ćemo priliku doznati tko će postati kralj ili kraljica transformacija!

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju