Večeras od 20 sati smjestite se uz svoje male ekrane jer zabava za cijelu obitelj počinje.

Tko će pjevati, tko svirati, a tko imitirati u prvoj epizodi pete sezone Supertalenta svima nam je dobro poznato, no uz to čekaju nas i drugi zanimljivi nastupi. 

Jedan od takvih je i onaj plesne skupine ''Ritam zona'' koji broji 18 članova, a njihov plesni staž je čak 10 godina. Za točku koju će izvesti na Supertalentu dugo su se pripremale.

''Imali smo puno napornih treninga i ponekad nam se nije ni dalo, ali na kraju kada odemo na pozornicu i kada sve to obavimo toliko budemo sretne da ne bi ništa mijenjale za taj osjećaj'', podijelile su s nama.

''Mi smo ovdje kako bi pokazale što možemo i kroz ples i glumu i i glazbu i kako bi potakle publiku na razmišljanje i o nekim drugim realnostima osim ove'', tako male, a već s toliko velikim idejama u srcima i glavama. 

Iako u sedmom desetljeću duhom mlađe od brojnih dvadesetogodišnjaka predstavit će se Šetalice. One su članice Matica umirovljenika grada Osijeka.

''Mi smo došli kao grupa umirovljenika koja ne broji godine nego gledamo da se zabavimo, da nam bude lijepo i da se družimo. Trenutno nas je došlo deset, ali inače nas u Matici ima oko dvije tisuće. To je jedna udruga koja je stvarno velika i aktivna na pogledu svih mogućih aktivnosti koje postoje'', ispričale su nam. 

Kažu kako im je cilj pokazati mladima da mogu promijeniti sve što žele te da ne trebaju napuštati svoju zemlju. ''Mi im želimo pokazati da će biti bolje da će doći bolja vremena, da ostanu. Mi smo optimisti, stariji smo, ali to si ne damo na znanje'', rekli su iz ove vesele skupine. 

Potpuno drugačiju točki pripremila je Anja Bijelić. Ova studentica kineziološkog fakulteta izvest će točku koja se sastoji od elemenata ritmičke gimnastike i akrobacija na visećem obruču.

''Nikada nisam imala negativne misli o tome da ću pasti sa obruča jer vjerujem sebi, svojim rukama i onome što radim'', rekla je Anja koja očekuje dobru zabavi i nezaboravno iskustvo.

Sve to i vi možete očekivati u večerašnjoj epizodi Supertalenta. Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama.Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati večeras od 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju