Jedanaesta epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' razjasnit će stanje na bodovnoj tablici, ali i zabaviti vas i opustiti novim izvedbama!

Ana Vilenica ove nedjelje u popularnom zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' na pozornici neće biti sama jer će joj u transformaciji pomoći malena Eva Biljan.

Znate li što će Ana Vilenica i Eva Biljan utjeloviti?

glasova:



Odovor je da ove preslatke izvođačice postaju Whitney Houston! ''Kad sam vidjela Whitney bila sam užasno sretna jer sam htjela pjevati i biti kao ona.'', prve su Anine reakcije.

 

''Hvala gljivi na Evi, ova djeca imaju nevjerojatne glasovne sposobnosti, nevjerojatno znaju pjevati'', pohvalila je klince koji su nastupali u showu.

Pjevačicu zavidnog vokala utjelovit će i Drele. Gljiva zna koliko se Davor Dretar Drele dobro snalazi u ulogama legendarnih pjevačica, stoga će ovoga puta utjeloviti kraljicu romske glazbe Esmu Redžepovu.

''Jako sam radostan jer je malo drugačije, prva mi je ovo uloga u kojoj se malo smijem'', govori Drele.

Za razliku od njih muška transformacija pripala je Matku Knešaureku u liku Zdravka Čolića.

''Vokalno pjesma nije nimalo laka, ali naučio sam tekst i prepustio se pjesmi'', rekao je Matko u čijoj ćemo verziji čuti pjesmu ''Ruška''.

Večeras u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' Paola Valić Bekić naći će se u ulozi pjevačice grupe En Vogue. Paola je zadovoljna ovom izvedbom, a mi se veselimo vidjeti njenu cjelokupnu masku!

Amel Ćurić mora biti i nježan i grlat kako bi barem na kratko postao Kićo Slabinac. Priznaje, kako voli ovakve izvođače i pjesme te se prisjeća kako je zadnji puta pustio glas kada je utjelovio Josipu Lisac.

Maju Bajamić večeras ćemo na pozornici moći vidjeti kao seksi pjevačicu Jennifer Lopez. ''Napokon! Zaslužila sam biti moćna, lijepa, zgodna i izazovna žena iz ovog vremena'', ističe Maja


Damir Poljičak postat će
George Michael iz razdoblja dok je bio frontmen grupe Wham!.

''On cijelo vrijeme pjeva i tu nema nijednoga predaha, ja ne čujem kad taj čovjek udahne'', začuđeno je rekao Damir za kojeg ovaj nastup predstavlja izazov!

U prošloj je emisiji imala pomoć, a večeras sama Katarina Baban postaje članica grupe Vengaboys.

''Da pjevaju na nizozemskom, to bi mi bila još veća fora jer ne znam ni beknuti'', duhovito kaže Katarina i dodaje: ''Ovo će biti dobra zezancija!''

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju