Doznajte kako je ljubav koju Ranko, Tomo i Blaž osjećaju prema maloj Maši učinila nezamislivo.

Maši, i njenom Zeki, bi rijetko tko odolio. Od trenutka kada je došla u Vrhovac, mala Maša je osvojila srca svih koji su je upoznali. Dobrotom, iskrenošću i neiskvarenošću je postigla da s njom proživimo najljepše, ali i najteže trenutke.

Tomo je dokazao da ljubav oca prema kćeri ruši sve prepreke koje život postavlja. Tomo je zbog Maše više puta stavio vlastiti život na kocku. Nekoliko puta je mislio kako će ostati bez nje te mu je zbog toga skoro prepuklo srce.

Na sreću, Maša i njen otac uvijek pronađu put jedno drugom. Kroz svoju priču su pokazali snagu i ljepotu roditeljske ljubavi koja je nemjerljiva. Jer ljubav roditelja prema djetetu uvijek dolazi na prvo mjesto.

Ranko je isprva koristio Mašu kako bi ispunio svoje zle naume i napakostio Tomi i Sonji. Međutim, ni njegovo hladno srce nije moglo odoljeti Mašinom toplom zagrljaju.


 

U više navrata je dokazao kako mu je zaista stalo do Maše i da voli svoju nećakinju. Maša se Ranku uspjela uvući pod kožu te ju je bezuvjetno zavolio.

Ranko je u moćnoj Maši na neki način vidio sebe kao dijete. Na kraju je prestao gledati svoju korist i učinio ono što je za nju najbolje: dopustio joj je da ode ocu, uz uvijet da povremeno posjeti i strica.

Maša i Blaž su oduvijek imali poseban odnos. Maša je nespretnog i simpatičnog Blaža zavoljela vrlo brzo. Blaž je bio tu za nju kada je najviše trebala nekoga tko će je nasmijati. 

Za nju je, zajedno s Profesorom, glumio klauna kako bi je utješio što ne može vidjeti Tomu. Također, zbog njene dobrobiti je puno puta riskirao svoju sigurnost. 

Na koga je Maša najviše utjecala?

glasova:

 Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju