Osim velikih imena sa svjetske glazbene scene poput Princea i Luis Fonsija večeras od 20 sati čut ćemo stari Magazin i Gobca!

Zahtjevni vokalni zalogaji, najveći svjetski hitovi i nostalgična vremena – sve to donosi večerašnja epizoda!

Davor Dretar Drele nakon muške transformacije u Ed Sheerena ponovno uskače u ženske cipele i to kao Heather Small iz britanskog benda 90-ih M People. ''Vokalno sam se samo trebao nasloniti na Cher jer se radi o grlenom pjevanju. To je pravi ženski baršunasti vokal'', ispričao je.

Jedan od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika Prince stat će na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' zahvaljujući transformaciji Katarine Baban. ''Godinama prije no što sam se rodila Prince je bio na svom vrhuncu i dosta mi je teško jer gotovo sve izvođače koje sam do sada imala i kroz život sam konstantno slušala. Princeu sam dosta štreberski pristupila'', ispričala je Katarina.

''Sretan sam što sam dobio Tajči od tih ženskih uloga, ali mislim da se bolje snalazim u muškim imitacijama nego ženskim'', rekao je Amel kojeg večeras očekuje transformacija u pop zvijezdu ranih 90-ih. Najveći problem stvara mu koreografija, a kako će se snaći vidjet ćemo večeras.

Anu Vilenicu osim dugotrajne maske dočekala je transformacija u Dalibora Bruna. ''Vokalno mi je zahtjevno jer Dalibor Bun ima dubok glas i vibrato pa nisam sigurna hoću li to uspjeti'', objasnila je.

''Despacito'', najpopularnija pjesma prošle godine, ali i općenito orit će studijem showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u verziji Matka Knešaureka. ''To mi stvara opterećenje'', kratko je prokomentirao i dodao kako mu španjolski ne stvara toliko velik problem iz razloga što ga je učio prije 15-ak godina.

Paola Valić Bekić nakon prošlotjedne pobjede kao australska glazbena ikona Sia postaje frontmen grupe Psihomodo popDavor Gobac. Paola je presretna zbog ove transformacije. ''Imam nevjerojatnu čast biti jedan, jedini, neponovljivi Davor Gobac'', rekla je Paola imitirajući ovog pjevača.

Damir Poljičak koji nas iz tjedna u tjedna oduševljava svojim glumačkim, pjevačkim i plesnim umijećem ovoga puta postaje Magazin s pjesmom ''Suze biserne''. ''Pjesma mi je bliska i znam je iz pubertetskih dana. To je svojevrsna nadogradnja na plejadu svih ženskih lica koje sam do sada imao'', rekao je Damir koji će utjeloviti Rozgu.

Maju Bajamić večeras ćemo vidjeti u liku Beyoncé, a na pozornici će imati pomoć. U izvedbi pjesme ''Listen'' pridružit će joj se prekrasna Elena Brnić. ''Nema puno pokreta, ali je pjesma divovska'', uzbuđeno je Maja rekla pred nastup.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju