Emisija ''Dom iz snova'' još je jednoj obitelji promijenila život na bolje.

Marina Matanović, majka dvije djevojčice u visokom stupnju trudnoće dočekala je prije dolaska na svijet trećeg djeteta, da uđe u svoj dom iz snova. U samo nekoliko dana ekipa emisije ''Dom iz snova'' napravila je velike promjene u njihovom domaćinstvu, a s obzirom da je Marina i slabovidna osoba, promjene su prilagođene i njenim potrebama.

S pomiješanim osjećajem sreće, treme i velikog uzbuđenja obitelj Matanović je napokon ušla u svoj novi dom. Prvo ih je dočekala nova terasa, napokon popločena i lijepo uređena. Marina je i po sluhu osjetila promjene čim je ušla u novi hodnik, te nije mogla suspregnuti suze od emocija koje su je preplavile nakon što joj je kćerkica detaljno opisala sve novosti u njihovom novom domu. ''Bit će mi puno lakše, svi kućanski aparati su novi, to je meni veliko olakšanje, do sada štednjak nisam sama mogla ni koristiti'' – rekla je Marina.

''Došlo mi je da se srušim. Kao da sam došao u novi život, u novi dom, novo sve!'' – iskren je bio ivica.
Djevojčice su se jako razveselile novoj sobi, dobile su i laptop, a i spavaća soba za roditelje izazvala je niz emocija kod svih članova obitelji, pogotovo jer je u sobi dodan i dječji krevetić. Na kraju je uslijedilo i jedno veliko iznenađenje za Mineu. Naime, Marina je u znak zahvalnosti, upravo voditeljicu emisije ''Dom iz snova'' pitala za kumstvo njihovom trećem djetetu. ''Moje srce veliko je kao kuća. Velika mi je čast i zadovoljstvo ovako hrabroj majci biti kuma djetetu i biti dio njihovog života.'' – izjavila je Minea.

 



Propuštene epizode emisije 'Dom iz snova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju