Ljubav je na plesni podij donijela nastupe za pamćenje!

Dok se još sliježu dojmovi od emisije prepune emocija i ljubavnih priča, već su uveliko krenule pripreme za četvrtu emisiju koja nam na plesni podij donosi filmske klasike. Plesni parovi u svoje će koreografije pretočiti neka od najpoznatijih kinematografskih djela, stoga nema sumnje da će podijem u nedjelju zavladati prava filmska idila.

Dok s nestrpljenjem čekamo nove zanimljive koreografije i filmsku tematiku na plesnom podiju, prisjetimo se najboljih trenutaka treće emisije uživo.

Kroz cijelu emisiju imali smo prilike svjedočiti brojnim emotivnim pričama i trenucima za pamćenje, a na samom kraju za jedan je par plesna avantura završila. Najmanje glasova osvojili su Alen i Ela, Mario i Helena te Ana i Mario. Žiri je od eliminacije spasio Anu i Marija, a u drugom krugu glasovanja publika je odlučila da plesni podij napuštaju Alen i Ela koji su u večeri posvećenoj ljubavi plesali sambu. „Prije svega svima hvala – hvala Eli, hvala sjajnoj ekipi, navijačima, glasačima, žiriju... Bilo je to jedno lijepo iskustvo, nažalost kratko je trajalo“, poručio je Alen koji je u trećoj emisiji otkrio svoju veliku ljubav prema prirodi. Za sambu koju su otplesali, Alen i Ela osvojili su 17 bodova žirija. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju