Dominik je svojim urnebesnim nastupom nasmijao žiri i zabavio publiku

Dominik Šoštarko je student Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Od prvog razreda osnovne škole svirao je u tamburaškoj selekciji, a kratko je išao u školu za harmoniku. Ima bend Laka meta s kojim je nastupao na festivalima etno glazbe, a trenutno su fokusirani na akustičke nastupe. Za sebe kaže da je tvrdoglav i uporan te osjeća potrebu da mlade uputi kako ići kroz život jer je to ono što njemu nedostaje. Svojim nastupom na Supertalentu sve je zabavio i nasmijao.

 

„Koreografija vam je bila briljantna, ne. Pjevanje? Ne. Zabava? Evo, publici je bilo dobro“ – komentirao je Janko. „Dominik, na mene ostavljate dojam veseljaka, pozitivca, čovjeka koji je čak spreman sebe pretjerano izložiti u javnosti, što je evidentno, za nekakav svoj ideal i cilj. Ja to čak i pozdravljam, ja recimo ne nemam tu hrabrost, da ne kažem ludost, tako da vam na tome čestitam i to pozdravljam. I u današnje doba, to nam je potrebno!“ – rekla je Martina.

„Meni je stvarno bilo zabavno. Međutim, bit zabavljač nije lako. (…) Mora se ipak posjedovati minimalne glasovne mogućnosti i plesne i tako dalje… Ovo je super fora za neku privatnu zabavu. Ono što podržavam i pozdravljam je to da nam rijetko tko na audiciju dođe kostimiran i uloži u kostim, a vi ste to učinili“ – komentirala je Maja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju