"U današnje doba, to nam je potrebno!" – komentirala je Martina Dominikov nastup

Dominik Šoštarko svojim je nastupom na Supertalentu donio potpuno novu energiju na pozornicu, pojavio se u tigrastom kostimu i otpjevao "Eye of the tiger". Na Supertalent se prijavio iz puke zabave: "Htio sam steći novo iskustvo, da osjetim kako je to biti iza kamera, te me zanimalo kako funkcionira rad cijele ekipe. Moram priznati da mi se dopala dinamičnost i pristupačnost ama baš svakog vašeg djelatnika."

Ovaj student, Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, dolazi iz Krapine gdje živi s mamom i mlađom sestrom, a dok je u Zagrebu boravi u studentskom domu. Ovaj nastup na Supertalentu skrivao je od obitelji i prijatelja: "Od obitelji i prijatelja nitko ne zna da sam se prijavio, tako da će sigurno biti mali šok na početku. Od žirija sam dobio zanimljive komentare. Martina je bila prilično oštra na riječima, kao uvijek, ali to je zato što joj se nije svidio način na koji sam se predstavio. Maja je imala najpozitivnije komentare. Rekla je da je sigurno zabavno izaći van sa mnom"

 

 

Za nastup na Supertalentu, kaže, nije se pretjerano pripremao: "Pjesmu sam znao od prije, a scenski nastup je više bio improvizacija na licu mjesta. Na grubo sam si zamislio što bih trebao napraviti, a ostalo je bilo više ono što sam tog trenutka osjetio. Nisam imao prevelika očekivanja od nastupa, no nekako sam u sebi malo priželjkivao prolaz dalje jer bi se tek u polufinalu pokazao u malo ozbiljnijem izdanju."

Od prvog razreda osnovne škole Dominik je svirao u tamburaškoj selekciji, a kratko je išao u školu za harmoniku. Ima bend Laka meta s kojim je nastupao na festivalima etno glazbe, a trenutno su fokusirani na akustičke nastupe. Da Dominik skriva pravi pjevački talent, dokazuje i ovaj njegov video koji morate pogledati!

 

 

"Na pozornici sam se osjećao fenomenalno. Bila je mala doza treme, ali više je bilo adrenalina i entuzijazma. Nakon same točke, prije razgovora sa žirijem, usta su mi bila toliko suha da mi se gornja usna zalijepila za zube i bilo me strah kako ću uopće govoriti. Prezime sam promrmljao i žiriju je to bilo šaljivo i simpatično. Tek kada ću ponovno preslušati snimku ću moći objektivno ocijeniti vokalni dio nastupa. Samo se nadam da nije bilo previše „falševa“. A što ostalog tiče, ja sam zadovoljan nastupom." - otkrio nam je Dominik.

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju