Nakon dvije godine pauze, Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače.

 Na Novu TV vraća se show "Ples sa zvijezdama", a u showu ćemo kao jednu od natjecateljica gledati i pjevačicu Domenicu Žuvelu. 

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?

Ples je za mene umjetnost koja je usko povezana uz glazbu. Osobno ples vezujem uz dobru energiju, društvo, izlaske i koncerte koji nam svima jako fale.

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?

Iznenadila sam se na audiciji kada su mi rekli da mi leže standardni plesovi, tako da ću im vjerovati na riječ. Inače, mislim da su mi možda za nijansu draži latino plesovi, jer su više atraktivniji.

Kojeg se stila najviše pribojavate?

Ne bi ništa istakla dok ne probam sve :)

Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?

Mislim da sam jako strpljiva, pažljiva i željna učenja. O prolasku ovisi puno faktora, ali najbitnije je krenut.

Očekivanja od showa i plesnog partnera?

Prvi put sudjelujem u ovakvom tipu zabavnog showa, pa sam zapravo jako uzbuđena jer još uvijek ne znam što me zapravo tamo čeka. Mislim da je ovo izvrsna prilika za upoznat nove ljude, naučiti nešto novo i korisno. Za mene je ovo definitivno izbacivanje iz komfor zone, ali mislim da sam na to spremna. Sretna sam što sam dobila takvu priliku i uvjerena sam da će mi ovo biti iskustvo koje ću pamtiti cijeli život.

Veselim se to sve dijeliti sa svojim budućim plesnim partnerom kojeg ću tek upoznati, a nadam se samo da ćemo zajedno puno toga naučiti i još više se zabaviti što je zapravo i cijela poanta showa!

 

 

Za DNEVNIK.hr  otkrila je i detalje o nadolazećem vjenčanju njezine prijateljice Hane Huljić i Petra Graše, ali i ponešto iz svojeg privatnog života.

 Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju