Domenica i Mario plesali su sambu.

Domenica je uz mentora Alana Walmea naučila prve plesne korake, no za ovu se emisiju morala prepustiti novom mentoru Mariu Ožboltu. Otkrila je kako se osjećala prošle nedjelje u trenutku kad je saznala za zamjenu partnera: „Šok i nevjerica – doslovno! To mi je bila ona prva najiskrenija reakcija, a sada naravno da vidim u tome nešto novo, zabavno i drukčije.“

 

"To je to, ti si zaprvo sad prokužila sve ono što smo pričali. I baš zato što je ovo sad jako jako dobro, neka sad koraci budu malo točniji i onda zajedno s ovim što si prokužila to će biti nepobjedivo", istaknuo je Igor Barberić.

"Domenica akcija koju si radila nije baš bila previše jasna, falilo je malo energije. A jako mi se sviđa kako si bila vesela cijeli ples" kratak je bio Marko Ciboci, a Larisa Lipovac Navojec nastavila je: "Te tvoje noge su sve duže i duže iz emisije u emisiju. Mislim da si ti pravi dokaz kako se plesom postiže vretenasto tijelo. Već sam prije spomenula da si ti mali dijamant koji raste i to bih svakako htjela pohvaliti."

"Od svih kandidata nekako si se najbolje snašla u sambi. Tvoja zaigranost i energija odovara tom plesu, ti si pravi performer. Uživaj i dalje u plesu, nastavi gristi i samo naprijed", komentirala je Franka.

Osvojili su 32 boda žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju