Domenica i Alan u sedmoj su emisiji plesali quickstep.

U prošloj emisiji uživo jedan od novopečenih parova bili su Domenica i Mario Ožbolt. „Te tvoje noge su sve duže i duže iz emisije u emisiju. Mislim da si ti pravi dokaz kako se plesom postiže vretenasto tijelo. Već sam prije spomenula da si ti mali dijamant koji raste i to bih svakako htjela pohvaliti“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Njen mentor Alan Walme prošloga tjedna zaplesao je uz Jelenu Perić, a ove nedjelje Domenica i Alan ponovno su zajedno na plesnom podiju.

Zlatno doba društvenog i umjetničkog prosperiteta - bučne dvadesete na scenu su nam donijeli Domenica i Alan. 

"Sljedeća stvar što bi trebala malo paziti je sinkronizacija u prijenosu težine, ali to je puno manji problem. Ovo je za mene tvoja najbolja predstava do sada", pohvale je redao Marko Ciboci, a ostatak žirija jedva je dočekao složiti se s njim u tome. 

"Dvije stvari ostaju konstanta, a to je taj tvoj osmijeh i zarazna energija", istaknula je Franka.

"Meni ste bili jako duhoviti, jako zabavni. Bili ste točni u kodu. Mislim da ste ovaj ples učinili još prpošnijim, vratili ste em u dvadesete što je isto bio zadatak. Mislim da je ovo dobar ples, s dobrim koracima i plesnim izričajem", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

Za lude dvadesete osvojili su 36 bodova žirija. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju