Domenica Žuvela i Alan Walme u prve tri emisije showa „Ples sa zvijezdama“.

Romantičnim plesom Domenica i Alan otvorili su novu sezonu showa „Ples sa zvijezdama“. U prvoj emisiji uživo plesali su rumbu te oduševili publiku i žiri. Iako je romantičarka u duši svakako je u prvom plesu probudila i strast u sebi. „Rumba je ples ljubavi, ljubav imate, komunikaciju imate, dopustite nam da se zaljubimo do kraja“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Igor Barberić istaknuo je veliki potencijal i pohvalio prvi nastup. Žiri je bio konstruktivan te su u prvoj emisiji uživo osvojili 22 boda žirija.

Na plesni podij u drugoj emisiji uživo donijeli su salsu te zaokružili emisiju svojim nastupom. Za ovu emisiju Domenica je uz Alana uspjela svladati strah od visine i padanja. „Domenica i Alan čestitam, po meni je ovo bio najbolji nastup večeras“, oduševljena je bila Franka. Marko Ciboci bio je temeljit kao i uvijek: „Drago mi je da si poslušala moj savjet. Smijala si se od početka do kraja i danas si se odlično okretala. Ovo je totalno nekakva druga osoba, nego što je bila prošli tjedan. Čestitam!“ Domenica i Alan su za drugi ples osvojili 29 bodova žirija.


U trećoj emisiji uživo plesali su strastveni tango. „Ovo je bio profinjen i elegantan, a u isto vrijeme fantastičan tango. Imate odlične temelje, samo tako dalje. Za mene je ovo bio vaš najbolji nastup!“, pokazala je Franka koliko joj je dobar bio njihov tango. „Želio bih pohvaliti Alana za koreografiju, uspio si prikriti sve nedostatke. Bravo za prijelaz, a što se tehnike tiče imaš sjanje noge za tango“, pohvalio ih je Marko Ciboci. Za strastveni tango osvojili su 30 bodova žirija.

Domenicu i Alana gledamo i ove nedjelje na Novoj Tv od 20:15, a do tad pogledajte video o njihova prva tri nastupa u showu te nam u anketi recite koji vam je njihov nastup najbolji.

Quiz Maker - powered by Riddle

Očekuje nas filmska večer za pamćenje - budite u nedjelju uz Novu TV od 20:15.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju