Domenica i Alan u petoj emisiji uživo plesali su jive.

Prošle nedjelje Domenica i Alan odveli su nas valcerom u svijet magije Harry Pottera. Ona je pravi obožavatelj ove magične priče, a Alan je u mladosti glumio jednog lika iz ove novele. Čak su na probama bili pripravili čarobni napitak da im nastup bude uspješan – i upalilo je. „Bila si odlična, mislim da bi i bez čarobnog napitka naši komentari bili slični. Napokon si počela vjerovati u sebe i uživati“, pohvalila je Domenicu Franka. „Meni se isto kao i tebi u prilogu zavrtilo od ovog plesa, ali pozitivno. Onaj hokus pokus recept je uspio, čarolija se desila i čestitam“, redala je pohvale Larisa Lipovac Navojec, a Igor Barberić je bio kratak: „Jako dobro otplesano, tu i tamo ti pobjegne taj fokus, ali to je to. Jako dobro.“
„Alane prošli put sam te pohvalio za miksanje plesova, ali kod mene to neće proći dva puta. Domenica divno gibanje kroz prostor, prirodnost odlična, moraš malo pripaziti na držanje ruke“, konstuktivan je bio Marko Ciboci. U prošlom plesu osvojili su 30 bodova žirija.

U ovoj emisiji su željeli pokazati neku drugu vrstu ljubavi te je Domenica u najavi prikazala ljubav prema svom psu.  

 

"Ono što mi se jako, jako svidjelo kod tebe večeras je ono da si jive večeras plesala od poečtka do kraja. Jedina si koja ga je tako otplesala, bravo. Konekcija između para je nekad bila daleka, ali ono što mi se svidjelo osim koreografije je da si konačno našla sebe i vidjelo se da si uživala i da si sretna", redao je pohvale Marko Ciboci. "Slažem se sa Cibocijem da ulaziš u tu plesnu svjesnost. Večeras si plijenila cijelo vrijeme i bravo", istaknuo je Igor Barberić. "Ti si definitivno ona koja je napravila najveći pomak od početka do sada. Jednostavno si procvjetala i postala si atraktivna", pohvalila ih je Larisa Lipovac Navojec. Poletnim jiveom i drugom dimenzijom ljubavi osvojili su 32 boda.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju