Domenica i Alan u desetoj su emisiji uživo plesali cha cha cha.

Prošle se nedjelje uz najdražu pjesmu i paso doble na sceni pojavila Demonica umjesto Domenice i uz Alana pokazala svoju neustrašivu i dominantnu stranu. Žiri je pohvalio njen drugačiji stav i uvježbanost, a takve su bile i ocjene – 36 bodova žirija za prvi ples te dodatnih 4 boda iz plesnog maratona.

Na trinaest različitih načina zaokružili su prvi dio večeri.

"Meni je jako lijepo vidjeti ono što smo pričali na početku - ti kompletno vladaš u nastupu. Imaš jako dobru predispoziciju za ples - duge noge, duge ruke, ali kad ih ne ispružiš dovoljno to se vidi i šteta je. Sad je vrijeme za stisnuti", poticajan je bio Igor Barberić, a Larisa Lipovac Navojec se složila: "Sad smo skoro pa pred kraj tako da se slažem s Igorom. Puno je tu rada, ali istina je da ti je danas falilo malo tonusa, onda se to reflektiralo na tehniku, a malo i na interpretaciju. To je normalno jer imate dva plesa, ali takav je ples."

"Ja od početka ističem da si ti za mene iznenađenje i da se kod tebe vidi napredak. Slažem se mogli su pokreti jače, ali znam da sve ovo nije lako. Ono što ti ja mogu reći je da nema odustajanja. Jače stisni i iznenadi samu sebe", istaknula je Franka.

"Ja ti cijelo vrijeme pričam janje moje malo, ali ja ću ti večeras biti vuk. Večeras sam očekivao puno više, nekako si se uplašila. Ovo što je Igor rekao sve stoji, nedostajao je tonus i bila si malo skvrčena. Imaš odličnog mentora i sad treba samo još malo stisnuti", slikovit je bio Marko Ciboci.

Osvojili su 31 bod žirija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju