Domenica Žuvela i Alan Walme u četvrtoj emisiji uživo plesali su valcer.

Za strastveni tango u prošloj emisiji Domenica i Alan osvojili su 30 bodova žirija te osvojili i publiku. „Ovo je bio profinjen i elegantan, a u isto vrijeme fantastičan tango. Imate odlične temelje, samo tako dalje. Za mene je ovo bio vaš najbolji nastup!“, pokazala je Franka koliko joj je dobar bio njihov tango. „Želio bih pohvaliti Alana za koreografiju, uspio si prikriti sve nedostatke. Bravo za prijelaz, a što se tehnike tiče imaš sjanje noge za tango“, pohvalio ih je Marko Ciboci.

Malo magije na plesni podij donijeli su nam ove nedjelje Domenica i Alan. Ona obožava Harry Pottera jer je vrati u djetinjstvo i u neki drugi svijet. Dok je Alan u mladosti glumio lošeg lika iz ove novele pa se sad nada pozitivnijem. Na probama su pripravili čarobni napitak koji će im pomoći u ovom nastupu.

"Bila si odlična, mislim da bi i bez čarobnog napitka naši komentari bili slični. Napokon si počela vjerovati u sebe i uživati", pohvalila je Domenicu Franka. "Meni se isto kao i tebi u prilogu zavrtilo od ovog plesa, ali pozitivno. Onaj hokus pokus recept je uspio, čarolija se desila i čestitam", redala je pohvale Larisa Lipovac Navojec, a Igor Barberić je bio kratak: "Jako dobro otplesano, tu i tamo ti pobjegne taj fokus, ali to je to. Jako dobro."

"Alane prošli put sam te pohvalio za miksanje plesova, ali kod mene to neće proći dva puta. Domenica divno gibanje kroz prostor, prirodnost odlična, moraš malo pripaziti na držanje ruke", konstuktivan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 30 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju