Domenica, Alan i Vilibald plesali su jive.

Ove nedjelje izveli su i drugi ples za koji je Alan slagao koreografiju u koju je uključio i Domenicinog prijatelja Vilibalda Vucu. Alan je između dvije dalmatinske vatre, a Domenica i Vilibald poručili su mu da je to najbolja situacija.

"Lijepo, zaigrano od početka pa do kraja. Koreografski mi se svidjelo, bilo je veselo kao što i treba biti. Tvoj skok na početku je bio odličan. Bilo je premalo jive akcije, ali karakterizacija jivea je bila odlična", istaknuo je Marko Ciboci, a Igor Barberić je dodao: "Ja bih se složio s tim što on kaže, ali u isto vrijeme ovo je bila jako dobra točka. Imali ste dosta tih glumačkih pokreta i sve je bilo jasno tko kamo ide, jako čisto."

"Svi gosti večeras stvarno su bili fantastični. Uz to mi se uvijek dopadne tvoj nastup jer osim što uživaš u plesu ti si stvarno proplesala u ovom showu. Mislim da je dobar posao napravljen, dobar posao Alan. Cijela priča dinamična je i pokazala je kakav jive treba biti. Uživali ste zajedno i bravo", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

Osvojili su 34 boda žirija za drugi ples.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju