U nedjeljnoj smo emisiji vidjeli četiri kandidata koji izvode pjesme s našeg govornog područja estrade, dok je druga polovina bila ona sa svjetskog estradnog neba.

Točan omjer četiri strane naprema četiri domaće izvedbe dogodio se u osmoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Više mi se sviđaju izvedbe koje su…

glasova:

 

Večer je otvorio Amel Ćurić koji je u liku Halida Bešlića izveo veliki hit ''Iznad Tešnja'', a publika nije mogla ostati imuna na taktove ovog zabavnjaka.

Frku u studiju showa napravio je Davor Dretar Drele transformacijom u veliku divu Zdenku Kovačiček i s njenom pjesmom ''Frka'' sve dobro nasmijao, ali i ponovno dokazao da mu ženske transformacije odlično leže!

Atmosferu je podigla Katarina Baban koja je postala Jole i skinula sve njegove pokrete uz pjesmu ''Duša od papira''. Iako je bila skeptična koliko će se moći približiti liku Katarina je bila odlična!

Kao četvrta domaća točka koju smo imali priliku vidjeti bila je ona Damira Poljičaka. On je postao Milo Hrnić, a njegov kontakt s publikom, gestikulacija i izvedba nenadmašni su!

S druge strane na svjetsku nas je estradu odvela Paola Valić Bekić koja je postala članica skupine TLC. Iako je završila na posljednjem se mjestu na ljestvici hitom 'No Scrubs' pokazala je kako se snalazi u svim žanrovima.

Pobjednica osme epizode bila je Maja Bajamić koja je transfomacijom u Michaela Jacksona sve ostavila bez daha! Plesni pokreti, vokalna spremnost, koreografska uvježbanost i samouvjerenost bili su na svjetskoj razini.

Odmah se iza nje na bodovnoj ljestvici smjestila Ana Vilenica koja je uz planetarno popularni hit ''Havana'' utjelovila Camilu Cabello. Sjajnom imitacijom naišla je na brojne pohvale žirija.

Kao šećer na kraju transformacija u strane izvođače bio je Matko Knešaurek koji je postao Lionel Richihie. Pjesmom 'Hello' priredio je odličan nastup i pokazao se na visini zadatka.

 

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju