Hoće li Marku biti ne samo ljepše nego i lakše u novom domu, što će na ishod reći njegovi roditelji te koja ih sve iznenađenja očekuju, otkriva sljedeća emisija ''Doma iz snova''.

Josip i Zlata Škrinjar u braku su 32 godine, imaju troje djece, sin Marko živi s njima u malom stanu u kojem je Josip još od 1959. godine.



Ova obitelj živi od Josipove male mirovine. ''Jako je teško, svaki dana treba dati djeci jesti, plaćati režije i ne znam kako ću dalje.'' – iskren je Josip, a njegova supruga koja je godinama na burzi govori kako se ne srami skupljati boce i tako barem malo zaraditi.



Obitelj je dodatno pod brigama zbog svog sina Marka kojemu je 2006. amputirano stopalo koji se teško oporavlja od nesreće koja mu se dogodila, a čitava situacija ostavila je traga na cijeloj obitelji. ''Išao sam s frendovima van i kad smo se vraćali, prijatelj me nagovorio da skočim van. Mislio sam da je stanica, no kad sam skočio, nogu mi je tramvaj odsjekao''. – priča Marko.



Stan u kojem žive nalazi se u prizemlju zgrade, sastoji se od dvije sobe, kuhinje, kupaonice i hodnika. ''Prozori i vrata su veliki problem, po zimi jako puše, pa je hladno, a ljeti je jako vruće'' – opisuje Zlata koja dodaje da u kuhinji nemaju tople vode, te da se griju na drva. Kupaonica je također u jako lošem stanju, u svim prostorijama vlada vlaga. ''Kad se tuširam držim se za bojler.'' – kaže Marko koji se teško snalazi sa svojim stanjem u ruiniranoj i staroj kupaonici.



Samir će s voditeljem radova napraviti plan kako obitelji Škrinjar poboljšati životne uvjete, a oni će morati na kratko napustiti svoj dom jer će brzo krenuti i ozbiljni građevinski radovi. 



Emisiju 'Dom iz snova' pratite ponedjeljkom u 22:30 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju