Hoće li Marina dočekati svoj novi dom prije ulaska u rađaonu ili će ipak malo morati pričekati?

Četveročlana obitelj Marina i Ivica, te djevojčice Gabrijela i Samanta Matanović žive u stanu u obiteljskoj kući Marininih roditelja u Donjoj Lomnici. Marina je jedina zaposlena u kućanstvu, suprug Ivica ne radi od 2014. godine, te su u teškoj financijskoj situaciji. Marina je slabovidna tj. vidi samo sjene od rođenja i usprkos tome je veliki borac.



Majka je dvije male djevojčice o kojima preko zime sama skrbi jer joj suprug odlazi u BiH brinuti o svojim bolesnim roditeljima. ''Ljudi prema slijepim osobama imaju dosta predrasude. Uvjereni su kako slijepe osobe ne mogu funkcionirati što zapravo nije istina.'' – govori Marina koja je u trenutku kada je u tijeku bilo snimanje emisije bila u devetom mjesecu trudnoće. Od centra za rehabilitaciju Silver je Marina dobila psa vodiča i on je kako Marina kaže njene druge oči.



Marina i Ivica su u braku 11 godina. Prve tri godine braka živjeli su kao podstanari, a nakon toga su nadogradili stan iznad garaže od obiteljske kuće njezinih roditelja. ''Često se zna dogoditi da puno toga nedostaje. Događalo se da nemamo što napraviti za jesti.'' – otvoreno govori Marina. Teško je i njenom suprugu Ivici koji je nezaposlen i koji bi svojoj obitelji želio priuštiti više od onoga što trenutno može.



Niz problema je u ovom domaćinstvu, od kuhinje, kupaonice, loših instalacija i uništenog namještaja, njihov dom potrebno je iz temelja preurediti, a ekipa emisije ''Dom iz snova'' napravit će sve kako bi svim članovima ove obitelji vratilo osmijeh na lica.



Hoće li Marina dočekati svoj novi dom prije ulaska u rađaonu, ili će ipak malo morati pričekati, saznat ćemo u novom emotivnom izdanju ''Doma iz snova''.



Emisiju 'Dom iz snova' pratite ponedjeljkom u 22:30 sati na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju