Najljepši trenutak u životu zahvaljujući ekipi 'Dom iz snova'.

Novi krov, nova fasada, novi prozori, kompletan namještaj i bijela tehnika samo su neke od stvari koje je obitelj Škvorc zatekla nakon što su izbivali nekoliko dana iz kuće. Unatoč teškim životnim uvjetima, ljubavi u ovoj obitelji nikad nije nedostajalo.



Ekipa ''Doma iz snova'' obnovila je fasadu, promijenila krovište, stolariju, kompletno uredila sve prostorije u kući, i opremila ih novim namještajem i uređajima. Puno je je bilo posla, ali naši majstori dali su sve od sebe kako bi obitelji Škvorc omogućili dom iz snova.


''Šok i nevjerica kad smo otvorili vrata. Ovo nije ni približno onome što je nekad bilo. Nisam mogla ni sanjati da bude takvo.'' – izjavila je Natalija Škvorc, majka tri djevojčice koju je posebno oduševila nova kuhinja. ''Sad ću se veseliti kuhati.'' – izjavila je, a njen suprug Ivica dodao: ''Izuzev rođenja moje djece, ovo mi je najljepši trenutak u životu''.

Ulazak u kupaonicu je izazvao podjednako oduševljenje svih ukućana. ''Više ne moramo u kadi prati ruke'' – uskliknule su djevojčice. Šesnaestogodišnja Ivana napokon je dobila svoju sobu, i tako joj se ostvarila najveća želja, a i njene sestre Lana i Ana oduševile su se svojom zajedničkom sobom.

''Ovo mi je najljepši dan u životu. Sanjala sam ovo, ali nisam mislila da se ovako nešto od naše stare kuće može napraviti. Ovo nam je novi početak.'' – izjavila je zahvalna Lana.
 

Propuštenu drugu epizodu emisije 'Dom iz snovapogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju