Nova TV predstavlja novu emisiju pod nazivom ''Dom iz snova'' čija je misija pomoći potrebitima, ljudima koji žive na rubu egzistencije i učiniti im život ljepšim, kvalitetnijim.

 Svi zaslužuju bolje životne uvjete, topao i opremljen dom funkcionalnim prostorijama, no mnogi nisu u mogućnosti priuštiti si ni elementarne stvari.

Serijal emisija koji pomaže ljudima otkriva snažne životne priče koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iz emisije u emisiju gledatelji imaju priliku upoznati brojne obitelji, od kojih su većina s malom djecom, koje nemaju osnovne uvjete za život i koje malim prihodima jedva pokrivaju svakodnevne troškove. Oni nisu u mogućnosti svojoj djeci osigurati kvalitetan životni prostor i uvjete za dostojanstveno odrastanje. Na rubu su siromaštva.
Vlaga, loša izolacija, nedostatak podova, hladnoća, namještaj koji je star i oronuo ponekad čak i pokupljen sa smetlišta, samo su djelić onoga s čime brojne obitelji svakodnevno žive.

Loši uvjeti života odražavaju se prije svega na njihovo fizičko zdravlje, a osim toga osjećaju se i potpuno zaboravljeni i ostavljeni od društva.
Misija emisije Nove TV je ući u njihove domove, preurediti ih i učiniti im svakodnevni život ljepšim, humanijim i zdravijim. U svakoj epizodi pomoć stiže jednoj takvoj obitelji. Kroz serijal postajemo svjedoci velikih promjena u njihovim životima te okretanju nove stranice njihove svakodnevice koja ih nije mazila.

''Dom iz snova'' donosi živopisne priče ljudi koji su prošli teška razdoblja, gubitke, boli te koji u svojoj neimaštini nisu bili nikada u prilici ulagati u svoje kuće, stanove, renovacije. Upravo će im ova emisija dati priliku za novi početak, a ekipa majstora, građevinara i stručnjaka predvođena voditeljem i dizajnerom Samirom Šećerkadićem dat će sve od sebe da ovim obiteljima otvore vrata doma o kojem su dugo maštali. Renata Končić Minea će se pobrinuti da dobro upoznamo obitelji, kojima je kamera ''Doma iz snova'' ušla u dom, ali i koja će zabilježiti svaku srušenu ciglu, podignuti novi zid, postavljeni krov, zamijenjen prozor, kao i sve ostale radove koje će biti potrebno napraviti da bi se napravila kvalitetna transformacija nečijeg kućanstva.

Jedno je sigurno - preuređenjem domova mnogi osmijesi bit će vraćeni na lica, mnogima će životi iz temelja biti promijenjeni, a nakon nužnih radova i promjena u ove domove stiže i nada za neki novi početak.

Tko je sve dobio priliku za dom kakav nisu mogli ni sanjati, kako će reagirati obitelji kada po prvi put uđu u svoju novu kuću ili stan te koja ih sve iznenađenja očekuju, saznat ćemo u novoj humanitarnoj emisiji Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju