'Dom iz snova' iz temelja će promijeniti životne uvjete obitelji Kozinović

 Biti samohrani roditelj posao je bez radnog vremena i bolovanja, a to najbolje zna majka Dragana koje se u teškim životnim uvjetima svakodnevno bori za svoje četvero djece. Mirjana, Karlo, Anamarija i Danijel skromna su djeca koja ne traže puno, a bolji životni prostor njihov je nedosanjani san.

Njihova priča potakla je ekipu emisije ''Dom iz snova'' da posjeti ovu skromnu, ali sretnu obitelj. Priča obitelji Kozinović dovodi gledatelje ovaj put u Rijeku, u njihov skroman životni prostor koji će ekipa humanitarne emisije primiti u svoje ruke. U vlažnom dnevnom boravku spava mama Dragana, u kuhinji prepunoj vlage nemaju tople vode, prozori u svim prostorijama su u raspadnutom stanju, podovi su dotrajali te je zimi ondje jako hladno. Kupaonica je također puna vlage koja je očigledna na svim zidovima, a četvero djece spava i uglavnom boravi u jednoj sobi koju dijele, s jednim pisaćim stolom, a dvoje najmlađe djece dijeli i zajednički krevet.

Ekipa ''Doma iz snova'' detektirat će što je sve u ovom stanu moguće napraviti te u samo nekoliko dana iz temelja promijeniti životne uvjete obitelji Kozinović. Što će sve moći napraviti, s kojim problemima će se sve susresti tijekom radova, tek ćemo vidjeti. No, jedno je sigurno, dom u kojem će se ova obitelj vratiti bit će definitivno jedan novi početak za ovu skladnu i skromnu obitelj - mamu Draganu i njeno četvero djece.


 

Ne propustite četvrtu emisiju ''Dom iz snova'' u ponedjeljak od 22.30 sati na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju