Dom iz snova donosi priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

 Prva emisija ''Doma iz snova'' vodi nas u malo selo Vujići Vojakovački u kojem živi baka koja odgaja troje unučadi. Dorotea, Ivan i Renato ostali su na brizi baki nakon što im je majka prošle godine iznenadno preminula. I prije smrti majke obitelj je teško živjela pa je baka Štefica otišla u Švicarsku gdje radila kao njegovateljica.

Nakon smrti majke se vratila i preuzela brigu o djeci, a otac je otišao u Njemačku u potrazi za poslom. Baka Štefica se bori i podiže djecu najbolje što zna i umije, a pomoću ekipe emisije ''Dom iz snova'' ovoj hrabroj ženi pomoći će se da svi zajedno počnu živjeti u kvalitetnijim životnim uvjetima.

Kuća u kojoj žive je napravljena 1971. Gradili su je Štefica i njen pokojni suprug. ''Moram se borit, to je troje djece, a ja nemam malo godina. Meni ništa nije teško. Oni su moje najveće blago na svijetu.'' – govori baka Štefica koja se silno trudi da njenim unucima ništa ne nedostaje i da budu sretni. Ova hrabra baka neće kriti oduševljenje kada ugleda voditeljicu Renatu Končić Mineu u svojem dvorištu.

Baka je otkrila ekipi emisije ''Dom iz snova'' da je vlaga jako veliki problem u njihovoj kući, a posebice u dječjim sobama.

Što je sve potrebno promijeniti, unaprijediti, zamijeniti i uljepšati u ovom domaćinstvu u koje se uvukla velika tuga, te hoće li ekipa emisije Nove TV uspjeti barem malo uljepšati svakodnevicu baki Štefici i troje unučadi, saznat ćemo u prvom izdanju ''Doma iz snova'' večeras od 22.30 sati na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju