Obitelj će na nekoliko dana morati napustiti svoj dom, no kada se vrate, iznenađenja neće nedostajati.

Mihaela Mužek ima troje djece, nezaposlena je te ima problema sa zdravljem. Njen najstariji sin ima zdravstvenih problema, s kralježnicom, te mu je odobreno da se školuje od kuće. Mlađi sin obolio je od PTSP-a radi jednog traumatičnog iskustva iz djetinjstva, a najmlađa kćerka Nika imala je mononukleozu i reumu.



Za većinu bolesti koje imaju djeca, majka krivi prostor u kojem žive. Sve je puno vlage nemaju grijanje. U jednoj sobi spava kćerka Nika i srednji sin, majka Mihaela spava u kuhinji, a najstariji sin u maloj sobi. Prostor je pun vlage, namještaj je dotrajao, stolarija je stara, a ulazna vrata se ne daju zaključati. Njihov dom ima problema sa strujnim instalacijama, zidovi su puni plijesni, vlage, neki dijelovi su obloženi stiroporom, a tijekom zime mogu ugrijati samo jednu prostoriju. Djeca spavaju na starim improviziranim krevetima, što je posebno neprimjereno za tinejdžera koji ima problema s kralježnicom.



''Vlaga je posvuda, sve se slijeva niz zid. Osjećam se frustrirano, što djeci ne mogu omogućiti najbitnije.'' – iskrena je Mihalela.



Ova obitelj puna je ljubavi i međusobno podrške, a ekipa emisije ''Dom iz snova'' napravit će sve od sebe da i ovoj obitelji vrati osmjeh na lice. Obitelj će na nekoliko dana morati napustiti svoj dom, no kada se vrate, iznenađenja neće nedostajati.



Emisiju 'Dom iz snova' pratite ponedjeljkom u 22:30 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju