Nastavak natjecanja doveden je u pitanje...

Franjo odlazi u posjet Jagodi koju ne zatiče u bolničkoj sobi. Njezin prazan krevet ga šokira, i pomišljajući da joj se dogodilo ono najgore, izbezumljen odlazi u nepoznato. Nakon liječnikovog poziva Jasmina stiže u bolnicu, gdje doznaje da se Jagodino stanje naglo pogoršalo zbog čega je završila na intenzivnoj njezi, ali i kako se Franji izgubio svaki trag. Kristijanovi prijatelji koji su se s bendom prijavili na „Stellu“ ostaju bez prostora za vježbu, pa im on odlučuje pomoći tako što će im ustupiti svoj stan za probe. Nagovaraju ga da im se pridruži u svirci, na što on nevoljko pristaje.

Dok zabrinuta Jasmina traži Franju u strahu da bi mogao dići ruku na sebe, on odlučuje raščistiti s duhovima iz prošlosti. Odlazi u romsko naselje gdje doznaje neočekivanu istinu o svojoj obitelji. Uz pomoć inspektora Pere, tamo ga mrtvog pijanog pronalazi Jasmina. Pogođen njezinim suzama i otkrićem kako je Jagoda i dalje živa, Franjo se slama i odlučuje okrenuti novu stranicu u životu. Želi se vratiti u obiteljski dom, i napokon biti pravi otac kakvog Jasmina zaslužuje. Dok se „Stella“ približava finalu, pripreme se zahuktavaju, a rastresena Jasmina sve teže prati tempo koji nabija žiri.

Za razliku od Lane koja ponovno briljira, više se trudeći da impresionira Brauta prema kojem počinje gajiti simpatije, nego zahtjevnu majku. Idilične obiteljske trenutke Jasmine i Franje prekida nenajavljeni gost koji će im otkriti pravu istinu o njihovoj obitelji…

Franjo i Jasmina su iznenađeni Amarovom posjetom, a još više kada im otkrije pravi razlog dolaska. Isprva skeptičan, Franjo popušta pred Amarovim nagovaranjem i pušta Jasminu s njim u nepoznato. Uvjeren kako zna pravi put na kojem će Jasmina pronaći svoju unutarnju snagu, vodi je na mjesto na kojem će njezin talent napokon zasjati u punom sjaju. Za razliku od Ele i Lane čiji odnos postaje sve napetiji, čini se kako je Kikin i Orsatov napokon krenuo u smjeru koji on želi.



Taman kad je počeo rušiti zid koji je Kika podignula oko sebe, dolazak nove glazbene gošće u ´Stellu´ pomrsit će mu planove. Atraktivna glumica Barbara Ban očito nema samo plemenitu namjeru da pomogne mladim nadama, a njezin teatralan nastup izbacuje Kiku iz takta. Nera otkriva Jasmini da ponovno imaju manjak u blagajni, i svoju sumnju na Franju umiješanost, što dodatno pogađa ionako nesretnu Jasminu. Čini se kako joj je jedina svijetla točka u životu Kristijan, koji joj potpuno očaran s njom, odluči napisati pjesmu. Spletkarošica Barbara unosi nemir u „Stellu“ i dodatano uzburkava strasti među žirijem.



Kika sve teže podnosi Gavranovu prisutnost i odlučuje mu sasuti u lice sve što ga ide. U njihovu svađu umiješa se Orsat, a kada incident završava fizičkim obračunom i dolaskom policije, nastavak natjecanja dolazi u pitanje…

Seriju 'Stella' ne propustite pratiti subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Novoj TV. Propuštene epizode serije potražite na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju