''Vrlo rado bih si odabrala ekipu farmera s kojima bih ja sama roštiljala.''

Farmeri su se danas okušali u olimpijadi snage, sposobnosti, vještine i umijeća koncentracije. U žiriju su se našli počasna gazdarica Kristina, Ivan i mentor Joža. Šestero finalista nije sudjelovalo u tome, a ostatak se podijelio u dva tima po istom principu kao i na početku njihove farmerske avanture – vađenjem kamenčića iz jutene vrećice.Tako su se u crvenom timu našli Edita, Roberto, Srećko i Đurđica, a u žutom timu Jasmin, Frane, Maja M., Štefica i Matej. Nagrada olimpijade je bila roštilj te je gubitnički, crveni, tim morao ispeći roštilj pobjedničkom, žutom, timu.



Tako su se farmeri okušali u trčanju s košarama na glavi, skakanju u vrećama, jahanju magaraca, vožnji ljudskih 'tački' te klackalici, a finalisti su ih gledali pokraj poligona.

Kristina je tako podijelila srebrne medalje Srećku, Editi, Robertu i Đurđici, a zlatne medalje dobili su Jasmin, Frane, Maja M. i Štefica.

„Zapravo otkako sam ovdje došao, u koju god ekipu uđem, izgubim.“, našalio se Roberto i dodao: „To me slomilo danas. Tako sam ljut bio, ali to treba prihvatiti i krenuti dalje.“.

Iako se farmerska ekipa danas se malo opustila uz roštilj i druženje. No, čini se kako nije svima to odgovaralo. „Vrlo rado bih si odabrala ekipu farmera s kojima bih ja sama roštiljala.“, rekla je Anica i dodala kako je dolazak farmera pomalo poljuljao mir finalista jer tenzije među farmerima sve više rastu.

Dok su farmeri roštiljali u dvorištu, Jurica i Ozren su odlučili biti uzorni farmeri te su tu priliku iskoristili za ponavljanje gradiva. Jurica je ispitivao Ozrena, a koliko je znanja pokazao Ozren pogledajte u videu: 



Najzanimljivije trenutke dana pogledajte ovdje: 

 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju