Od ljubavnog zadirkivanja pa čak i prosidbe do noći u pritvoru - tjedan za Kerima i Huliju je bio zaista buran...

Mahir je šokirao Huliju priznanjem kako se Kerim i Filiz viđaju. Hulija je bila bijesna i zaklela se kako će za to Filiz snositi posljedice. 

Zatim je odlučila otići iz vile, no Kerim ju je spriječio i zaprosio. Međutim, Hulija se žestoko naljutila pomislivši kako opet manupulira njenim osjećajima.



Ipak, par se na kraju večeri složio te su otišli na pravi spoj -  u kino. Hulija je s ovim odnosom bila vrlo zbunjena.



Kerim je zatim Huliju odveo na izlet koji se njoj veoma svidio, no ubrzo je  shvatila kako je to izgovor za razgovor oko Filiz.



Melek je u međuvremenu zatvorila restoran i nestala bez traga. Hulija je zajedno s Mahirom krenula na put kako bi saznali tko je pravi otac djeteta. Tada je obavijestila Kerima kako ide tražiti Melek. Kerim ju je  zabrinuto čekao što ju je jako iznenadilo.



Spletom okolnosti, Hulija i Mahir provaljuju u Mufitovu kuću, no on ih preduhitri te Hulija završava u pritvoru.



Susret s Kerimom nakon toga ju je slomio te je u njemu tražila utjehu. Međutim, Kerim je počeo ispitivati huliju za pomoćnika i iznenadio se njenim odgovorom. Rekao joj je kako joj više ne može vjerovati što ju je potreslo. Vidno pogođena, Hulija ipak nastavlja po svome i s Mahirom smišlja nastavak plana. 

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju