Urnebesni likovi spremni su za uzbudljive avanture u Gornjem dolu

Nova TV od 12. rujna od 20.15 sati započinje s prikazivanjem nove humoristične serije 'Bogu iza nogu', koja će nesumnjivo osvojiti srca gledatelja. Serija prati niz živopisnih likova iz imaginarnog mjesta Gornji dol te njihove avanture koje će gledatelje nasmijavati do suza. 

Gornji dol mjestašce je koje se nalazi na prekrasnim brežuljcima, daleko od civilizacije, a njegovi stanovnici za svojim zgodama i nezgodama pokretači su brojnih urnebesnih zapleta. I dok željno iščekujemo njihove avanture, zavirili smo na društvene mreže omiljenih glumaca koji će utjeloviti urnebesne stanovnike Gornjeg dola.

 

 

Ambicioznu načelnikovu tajnicu i simpatičnu seosku djevojku Ljubicu Birtić utjelovit će Mirna Medaković Stepinac koja je na svom Instagramu podijelila fotografiju sa seta serije i već pokupila simpatije budućih gledatelja. Komplimenata na Ljubičin izgled također ne nedostaje.

 


Glumac koji je značajno promijenio imidž za ulogu Ljubicinog dečka, Đure Janjića, je Filip Juričić. Naime, lik Đure prepoznatljiv je po pravoj retro fudbalerki, a Filip je za IN magazin izjavio kako uživa i u ulozi, ali i u novoj frizuri: ''Čak bih rekao da sam ja to nekako želio jer sam u jednoj predstavi imao fudbalerku i onda sam im rekao da sam ja čovjek kojemu jako dobro stoji fudbalerka i to smo iskoristili. Moram priznati da ja uživam!'' Upravo to potvrđuju i njegove fotografije na Instagramu te komentari obožavatelja koji su oduševljeni promjenom.

 

 


A da u Gornjem Dolu vlada red i disciplina pobrinut će se policajac Srećko Šojka kojega će utjeloviti simpatični Mario Valentić. Mora se priznati da ovako urnebesnog policajca još nismo imali priliku vidjeti.

 

Zabave na setu serije zasigurno nije nedostajalo, a kakav show će vam ova zanimljiva ekipa pripremiti na malim ekranima saznajte već u nedjelju 12. rujna na Novoj TV!

Novu seriju "Bogu iza nogu" pratite od nedjelje 12. rujna na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju