Matko Knešaurek dobio je priliku utjeloviti jednog od najvećih zavodnika na ovim prostorima, Zdravka Čolića.

 ''Ovo je dobra prilika, nešto što bih ja sebi sigurno odabrao'', oduševljeno je rekao Matko i dodao: ''Mogu se uživjeti u Čolića. On je šarmer, zafrkant, uvijek opušten i sretan. Voli zabaviti raju i ja sam takav, samo što je on pjevač, a ja sami glumac, ali obojica smo veseljaci''.

''Čolić je legenda ovih prostora i hrvatske strade. Stariji kolege, glazbenici i umjetnici, ostali su u lijepom sjećanju i ostavili su trag'', s dozom sentimentalnosti ispričao je.

Simpatična Katarina Baban ove će nedjelje na pozornici otpjevati pjesmu popularne grupe Vengaboys.

''Ovaj put sam žena, bio je red. Pojma nisam imala tko je to'', govori o prvim dojmovima. ''Kad sam krenula pjevati shvatila sam da mi dosta dobro leži i mislim da ću glasovno moći dosta dobro skinuti to'', kazala je.

Katarina najavljuje i jako dobru zabavu: ''Ovo će biti dobra zezancija! Ako uspijemo dio ludila iz spota prenijeti na scenu mislim da će se svi dobro zabaviti'', zaključila je.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju