Zabavite se uz brojne glazbene hitove.

Gledatelji Nove TV u Novu godinu zakoračit će uz novogodišnju emisiju ‘I godina nova 2020.’ koja će objediniti omiljena i već dobro poznata lica s ekrana.



Ivica Zadro će se već tradicionalno pojaviti u ulozi najpoznatijeg televizijskog barmena uz najzabavniju ekipu koju čine Srećko (Žarko Potočnjak), Pišta (Slavko Pintarić), Policajac (Tomislav Štriga), Roman (Damir Mihanović Ćubi) i Doline (Branimir Vidić). Njima će se pridružiti i glumci iz omiljenih serija ‘Na granici’ i ‘Drugo ime ljubavi’ koji će se pobrinuti da gledateljima omoguće vrhunsku zabavu, a oduševit će ih brojni zabavni skečevi koje su pripremili Asim Ugljen, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mario Valentić, Alvira Aljukić i Nermin Omić.

Doček 2020. ne bi bio potpun bez glazbenih brojeva, a najveće glazbene hitove koji će gledatelje držati budnima do jutarnjih sati izvodit će neki od najpopularnijih izvođača iz Hrvatske među kojima će se naći Jasmin Stavros, Mate Bulić, Učiteljice, Nives Celzijus, Lidija Bačić, Zlatko Pejaković, Novi fosili, Željko Bebek, Indira, Dražen Zečić, Minea, Mejaši, Gazde, Neda Ukraden, Maja Šuput, Mladen Grdović i Jelena Rozga.

Nakon emisije ‘I godina nova 2020.’ gledatelji se imaju priliku zabaviti uz brojne glazbene hitove u emisiji ‘S Novom do jutra”.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju