DNEVNIK.hr ponovno oborio rekord, GOL.hr uvjerljivo ispred konkurencije

Spektakularni doček srebrnih nogometnih reprezentativaca donio je izvrsne rezultate za kanale Nove TV – portal DNEVNIK.hr još je jednom oborio vlastiti rekord. Doček Vatrenih privukao je tijekom ponedjeljka 16. srpnja čak 1.112.111 jedinstvenih posjetitelja s 8.329.334 pregleda stranica.

Odličnim brojkama može se pohvaliti i portal GOL.hr, koji je jučer bio najčitaniji sportski portal u Hrvatskoj, i to uvjerljivo ispred konkurencije. Jučer je ovaj portal zabilježio rekordne rezultate, odnosno 840.327 jedinstvenih posjetitelja i 5.141.022 pregleda stranica.

Povijesni doček izazvao je ogroman interes čitatelja i na društvenim mrežama. Naime, Facebook stranica GOL.hr je u ponedjeljak zabilježila više od 740 tisuća reakcija korisnika, a video materijali pregledani su više od 2.2 milijuna puta. Samo u jučerašnjem danu Facebook stranica GOL.hr postala je bogatija za čak 3.300 novih fanova.

Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, portal GOL.hr je svojim čitateljima nudio niz ekskluzivnih sadržaja, poput javljanja nogometnog kolumnista Ivice Mede s najnovijim informacijama iz Rusije. Isto tako, čak se 6.500 korisnika registriralo i pogađalo rezultate i ishode utakmica putem aplikacije GOLmanija, a putem aplikacije Legendarnih 11 spremljeno je više od 38.000 momčadi koje su kreirali čitatelji portala.

Uz to, čitatelji su svakodnevno mogli glasati za potez dana, sudjelovati u izboru igrača utakmice te postati #12igrač izrađujući svoj freeze za koji su oni najuvjerljiviji mogli biti nagrađeni vrijednim nogometnim darovima.

Izvor: Gemius Prism, Gemius Explorer, Facebook Insights
Period: 16.7.2018.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju