Novogodišnja emisija s pregršt dobre glazbe i humora!

Nova TV i ove godine priprema zabavnu novogodišnju emisiju s pregršt dobre glazbe i humora.



Gledatelji imaju priliku zabaviti se uz emisiju ''I godina nova 2018.'' te zajedno s omiljenim likovima iz popularne serije 'Čista ljubav' i brojnim glazbenicima dočekati Novu godinu.



Uz hitove Nives Celzijus, Halda Bešlića, Jasmina Stavrosa, Jelene Rozge, Mate Bulića, Lidije Bačić, Maje Šuput, Miroslava Škore, Borisa Novkovića, Severine, Baruna, Luke Nižetića, Ivana Zaka, Plavog orkestra, Colonije, Nede Ukraden i drugih neće nedostajati ni humora. Za to će se pobrinuti najpoznatiji televizijski barmen Ivica Zadro, ali i ostala ekipa s kojim smo se sada već tradicionalno navikli družiti na Staru godinu, a to su Miki (Nives Ivanković), Čubi (Damir Mihanović), Pišta (Slavko Pintarić), Punker (Hrvoje Grčenik), Doline (Branimir Vidić Flika), Srećko (Žarko Potočnjak) i Policajac (Tomislav Štriga).



U zabavnim skečevima sudjelovat će i popularni glumci serije ''Čista ljubav'', te će biti zanimljivo vidjeti u kojim ulogama i situacijama će se ovaj puta naći Momčilo Otašević, Ljubomir Kerekeš, Martina Stjepanović, Dado Ćosić, Marko Petrić, Sementa Rajhard i Asja Jovanović.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju