U istom terminu nakon Dnevnika Nove TV!

Vrijeme za opuštanje uz domaću seriju "Kumovi", nakon Dnevnika Nove TV, produženo je za još jedan dan u tjednu. Tako će gledatelji dogodovštine svojih omiljenih junaka iz Zaglava, u kojima nikad nije dosadno, moći pratiti subotom, u istom terminu nakon Dnevnika Nove TV.

U sljedećim epizodama pogledajte kako će Vinko odbiti prosca svoje kćeri, ali kada dođe Stipan, izaći će mu u susret i sakriti ga. Prosidba opet propada i razočarana Anđela odlučuje uzeti budućnost svog sina i njegove odabranice u svoje ruke. Nakon što Lucu izbaci iz garsonijere, u nju smjesti Martina i Matiju te se sastane s Jadrankom kako bi dogovoriti sve vezano za mlade zaručnike i buduću svadbu. Na kraju svi završavaju kod Akrapa gdje Vinko zatiče Matiju i Martina u krevetu, zbog čega ponovno dobiva panični napad. Želi Matiju odvesti doma, no ona ne želi nikamo bez Martina.

Vesna suoči Aljošu i Mirjanu s njihovom zajedničkom prošlosti, pa Mirjana odlazi posramljena i ljuta iz kuće Gotovaca. Aljoša, kojem je sve lošije, ne uspijeva smiriti Vesnu i odlazi u ambulantu. Na kraju ga nalazi Zlatan i odvodi u gostionu kod Mirjane, u čijem će ga krevetu sljedeće jutro zateći Vesna, što će biti velika prekretnica u njihovom bračnom odnosu.

Janko teška srca Milicu nagovori da mu vrati auto, a ona to naizgled mirno primi. Dok on zdvaja kako će sve objasniti Stipanu, Milica okreće Lucu protiv njega i uvjerava je da Janko objema laže.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije "Kumovi", od ponedjeljka do subote od 20.15 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju