U svakoj sezoni showa imali smo po jednu transformaciju u Magazin. Znate li tko je sve utjelovio ovu popularnu grupu?

Na repertuaru brojnih zabava puštaju se pjesme zabavnog splitskog sastava Magazin, a slušamo ih i u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Prvi puta na pozornicu showa s grupom Magazina stala je Jasna Palić Picukarić koja je izvela pjesmu ''Kokolo''. Jasna je tada utjelovila Ljiljanu Nikolovsku i nastupila s hitom iz 1983. godine.

Nasljednica Nikolovske bila je Daniela Martinović, a upravo je nju utjelovila glumica Maja Posavec koja je u drugoj sezoni showa pjevala pjesmu ''Svileni''.

U trećoj sezoni uloga da bude dio grupe Magazin na jedan dan pripala je Lani Jurčević koja je nakon dvije glumica bila prva pjevačica koja se transformirala u ovaj pop sastav.

Lana je postala plavokosa Andrea Šušnjara, a u njenoj svo verziji čuli pjesmu ''Kemija''.

Odmah u sljedećoj sezoni vratili smo glumice u Magazinske transformacije pa smo tako vidjeli Miju Anočić-Valentić koja je pjevala ''Sve bi seke ljubile mornare''.

Pjesmom iz 1986. Mia se transformirala u Ljiljanu Nikolovsku.

Kao šećer na kraju, u petoj sezoni showa, prošle nedjelje, vidjeli smo i prvi mušku transformaciju u Magazin! Damir Poljičak postao je Jelena Rozga s pjesmom ''Suze Biserne''. Čak je i Rozga komentirala njegov nastup!

Nakon čak četiri ženske i jedne muške transformacije teško je odrediti tko je među njima bio najbolji

Tko bi mogao zamijeniti Andreu Šušnjaru u Magazinu?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju