U večerašnjoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama" očekujte neočekivano....

Posljednje pripreme za večerašnji show u punom su jeku. Kandidati ovog plesnog showa kao i njihovi mentori u iščekivanju su večerašnjih izvedbi.

Za razliku od prethodnih emisija u ovoj će parovi plesati dva plesa. Jedan će plesati zvijezde sa svojim mentorima, a drugi u kombinaciji s još dva plesna para.

Ivan Šarić i Paula Jeričević u svoju su plesnu skupinu pozvali Marka Grubnića i Elu Vuković te Viktoriju Đonlić Rađu i Marka Mrkića.

Ova će tri plesna para izvesti cha cha cha. Svi se jako dobro zabavljaju i priželjkivali su ovakav tip plesa jer u potpunosti uživaju.

U drugom su timu Slavko Sobin i Gabriela Pilić izabrali Josipu Pavičić Berardini i Damira Horvatinčića te Sonju Kovač i Gordana Vogleša.

Oni plešu jive i kažu kako imaju vrlo slatku koreografiju. Vesele se večerašnjoj izvedbi i nadaju se da će ljudi iza malih ekrana zaplesati u njihovom ritmu.

Ne propustite večerašnju, sedmu po redu, emisiju showa "Ples sa zvijezdama" koja će vas uz vrhunski ples, odličnu glazbu i sjajnu atmosferu prikovati uz male ekrane.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju