Bogati sadržaj Dnevnika Nove TV jučer je pratilo 430 tisuća gledatelja!

O najnovijim događajima koji potresaju Vladu Republike Hrvatske, sinoć, 18. svibnja u Dnevniku Nove TV informiralo se u prosjeku preko 430 tisuća gledatelja, odnosno njih 35,7 posto ispred malih ekrana, dok je prvog idućeg konkurenta pratilo nešto više od 230 tisuća gledatelja, čime je Dnevnik Nove TV pratilo 86 posto više ljudi. Iako su u svojim informativnim emisijama intervjue s potpredsjednikom Vlade Tomislavom Karamarkom i prvim potpredsjednikom Vlade Božom Petrovim imale sve tri nacionalne televizije, najveći broj gledatelja odabrao je upravo Novu TV.

U Vijestima Nove TV u 17 emitiran je intervju reporterke Dnevnika Nove TV Tatjane Krajač s predsjednikom HDZ-a i prvim potpredsjednikom Vlade Tomislavom Karamarkom, koji je između ostalog, odgovarao na pitanja o spornom ugovoru njegove supruge Ane Karamarko s Josipom Petrovićem. Vijesti u 17 pratilo je 37,5 posto gledatelja pred malim ekranima. Ista tema nastavila se obrađivati i u Dnevniku Nove TV. Osim izjava Tomislava Karamarka, na tu i druge teme za Dnevnik Nove TV govorili su: prvi potpredsjednik Vlade Božo Petrov, predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner s kojima je razgovarao Mislav Bago te predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković s kojom je razgovarala Ivana Brkić Tomljenović.


Kvaliteta i objektivnost informativnog programa Nove TV već osmu godinu za redom prvi je odabir gledatelja. Tako na razini svibnja, Dnevnik Nove TV u prosjeku prati preko 540 tisuća gledatelja dok prvog konkurenta prati nešto manje od 300 tisuća gledatelja, čime Dnevnik Nove TV prati 81 posto više gledatelja.


U potrazi za najvjerodostojnijim i najrelevantnijim informacijama o događajima u Hrvatskoj i svijetu, gledatelji su odabrali Novu TV!


Izvor: AGB Nielsen, TG:4+, razdoblje: svibanj 2016; 18. svibnja 2016.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju