Najgledaniju informativnu emisiju u Hrvatskoj uskoro pratite u 19:00 sati, a sve iz tehnološki najmodernijeg studija u zemlji!

Već 13. godinu zaredom najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj, Dnevnik Nove TV, uskoro kreće u novom terminu. Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta gledatelji će tako moći pratiti od 19:00 sati, odnosno 15 minuta ranije nego dosad. Novi termin pratit će i potpuno novo ruho središnje informativne emisije iz novog, vrhunski opremljenog studija te s nove lokacije. Radi se o najznačajnijoj promjeni kako za središnju informativnu emisiju tako i za cijelu televiziju.

''Nikad središnje informativne emisije nacionalnih televizija nisu počinjale u isto vrijeme i odlučili smo to, kao apsolutni lider na tržištu promijeniti. Prvi put u povijesti dogodit će se prava bitka konkurenata. I vjerujemo da ćemo i ovu osvojiti svojim znanjem, iskustvom, profesionalnošću, korištenjem tehnologije, emocijom koju šaljemo s ekrana. Naš tim iskusnih urednika i reportera, voditelja kojima se vjeruje, mladih kolega punih entuzijazma, s novim Dnevnikom ne donosi samo sadržajna osvježenja, nego i novo vizualno iskustvo. Tehnološki, ponovno smo pripremili studio kakav Hrvatska još nije vidjela. Radujemo se novom izazovu.'', rekla je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

U novom terminu, ali i u novom studiju, no s jednakim entuzijazmom kao i prvog dana, Dnevnik Nove TV nastavlja građanima donositi provjerene informacije i svakodnevno pomicati granice u televizijskom izvještavanju.

''Ipak neke stvari nećemo mijenjati – ostajemo na strani građana, postavljat ćemo prava pitanja i biti beskompromisni u traženju odgovora. Informirat ćemo, educirati, analizirati i objasniti pozadinu uvijek kada je potrebno. Kod nas se oduvijek dobivala informacija više te će tako i ostati.'', dodala je Ksenija Kardum.

Od samog početka, Dnevnik Nove TV imao je za cilj biti u službi građana, mijenjati društvo nabolje i hrvatskoj javnosti donijeti novo, bolje iskustvo u praćenju dnevnih vijesti. Stoga je kontinuirano uvodio brojne novitete, ispisujući povijest i pomičući vlastite i tržišne granice. Tako je upravo ova emisija postavila standard vođenja u parovima, uvela tehnološki napredna rješenja poput 3D prikaza u proširenoj stvarnosti te svoj sadržaj kontinuirano obogaćivala novim rubrikama od kojih su mnoge mijenjale društvo nabolje. To će nastaviti i dalje, s jasnim ciljem i misijom biti uvijek u službi građana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju