Nakon što je prvi put prikazan 10. listopada davne 2005. godine, najgledaniji Dnevnik u zemlji danas slavi svoj veliki 13. rođendan!

 Iz najmodernijeg i najvećeg studija u zemlji, sa 750 četvornih metara news rooma, gledatelji svaku večer u svoje dnevne boravke ugošćuju dobro poznata televizijska lica: Sašu Kopljara, Petra Perežu, Mariju Miholjek i Rominu Knežić te brojne reportere koji neumorno rade ispred i iza kamera kako bi im pravovremeno donijeli najvažnije vijesti o događanjima u zemlji i svijetu.

Iza nešto više od 60 minuta krije se cjelodnevna priprema i timski rad velikog broja ljudi – dnevnik urednika, novinara, snimatelja, montažera, producenata, realizatora i brojnih drugih. Zahvaljujući njihovoj profesionalnosti te visokim standardima kvalitete, objektivnosti i neovisnosti, ova središnja informativna emisija već je devetu godinu zaredom najgledanija u zemlji, a tijekom ove godine u prosjeku ju je pratilo preko 525.000 gledatelja! (Izvor: AGB Nielsen, siječanj-rujan 2018.)

No, Dnevnik Nove TV nije samo lider po pitanju gledanosti, već i po pitanju inovacija. Uz brojne rubrike kojima kontinuirano obogaćuje svoj sadržaj, kao što su „Bolja Hrvatska“, „Vaš glas“ ili „Dnevnik u vašem selu“, ova emisija tijekom 13 godina podizala je standard i kada su u pitanju tehnološki noviteti poput prikaza u proširenoj stvarnosti.

Cijeloj ekipi koja svakodnevno stvara najgledaniji Dnevnik u zemlji čestitke na ovoj obljetnici!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju