Dok kandidati u predizbornim kampanjama nude različita obećanja, reporteri Nove TV obilaze Hrvatsku kako bi glas dali lokalnom stanovništvu!

Nedostatak radnih mjesta, škola ili vrtića, loša infrastruktura i visoke cijene komunalija, pad nataliteta i iseljavanje mladih pa sve do nedostatka grobnih mjesta problemi su koji muče manje hrvatske sredine. Ususret lokalnim izborima, reporteri Nove TV obići će cijelu Hrvatsku kako bi upozorili na svakodnevne probleme s kojima se građani susreću te doznali što bi u svojim mjestima promijenili i u čemu vide neiskorišteni potencijal.



Dnevnik Nove TV tako će svakodnevno donositi reportaže u kojima će glavnu riječ imati ljudi iz različitih krajeva Hrvatske, različitih zanimanja, interesa te dobnih skupina, koji ne žele seliti u velike gradove već svoje manje sredine učiniti boljima i ugodnijima za život.

Priče s terena donosit će dopisnici Nove TV Anita Martinović, Marina Bešić Đukarić, Marko Balen, Petra Fabian, Šime Vičević, Mario Jurič, Sofija Preljvukić, Paula Kaić, Vanja Margetić i Barbara Golja. Dok kandidati za nadolazeće izbore nude različita obećanja, Nova TV doznat će što građani uistinu žele.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju