Od pet najgledanijih, četiri su formata Nove TV

I posljednji tjedan mjeseca lipnja Dnevnik Nove TV bio je najgledaniji informativni program na hrvatskim televizijama. Tako je svaku epizodu u prosjeku gledalo gotovo 300 000 gledatelja, što je 43%, odnosno gotovo 100 000 ljudi, više nego drugi najgledaniji središnji informativni program.

Udio u gledanosti Dnevnika Nove TV također je uvjerljivo najveći, iznosi 31,2%, dok je konkurentski čak 43% niži. To znači da svaka treća osoba pred malim ekranima u vremenu emitiranja Dnevnika Nove TV bira upravo Dnevnik Nove TV.

Dnevnik Nove TV već je 13 godina najgledanija informativna emisija na hrvatskim televizijama, a takav je ostao i u prvih pola 2022. godine, s prosječnim udjelom u gledanosti od 36,8%, što je čak 65% više od sljedećeg konkurenta.

Iza nešto više od 60 minuta krije se cjelodnevna priprema i timski rad velikog broja ljudi – dnevnih urednika, novinara, snimatelja, montažera, producenata, realizatora i brojnih drugih, koji neumorno rade ispred i iza kamera kako bi im pravovremeno donijeli najvažnije vijesti o događanjima u zemlji i svijetu.

Dnevnik Nove TV najgledaniji je sadržaj Nove TV od početka ovog tjedna, a od pet najgledanijih sadržaja na kanalima u Hrvatskoj, četiri formata su Nove TV. Tako je uz Dnevnik Nove TV najveći broj gledatelja odabrao turske dramske serije Prevara i Snaga obitelji te zabavnu emisiju In Magazin.

 

Izvor: UMTG, pružatelj podataka AGB Nielsen, 27.-30.6., 4+, CSHR%, top formati >10min

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju