Najnovije vijesti o poplavom zahvaćenim gradovima gledatelji su tijekom ponedjeljka najviše pratili u redovnim i izvanrednim informativnim emisijama Nove TV

 Zbog snažnog nevremena u Dalmaciji, Zadar i okolica tijekom cijelog jučerašnjeg dana borili su se s velikim poplavama. Najnovije vijesti s terena Nova TV je pratila tijekom cijelog ponedjeljka u svojim redovnim i izvanrednim informativnim emisijama u kojima su se uživo s terena javljali reporteri Andrija Jarak i Mario Jurič.

Dnevnik Nove TV kao najgledaniji program dana gledalo je preko 700.000 gledatelja te je emisija ostvarila udio u gledanosti od 46,53 posto, dok je Izvanredne vijesti Nove TV u 21:55 gledalo više od 560.000 gledatelja s ostvarenih 37,6 posto udjela u gledanosti. Izvanredne vijesti bile su druga najgledanija informativna emisija u danu. Dnevnik Nove TV od svog prvog konkurenta jučer je ostvario bolji rezultat za 101,41 posto, odnosno 141,05 posto od drugog konkurenta.

Novosti vezane za poplave pratile su se i na društvenim mrežama Nove TV te portalu DNEVNIK.hr koji je tijekom jučerašnjeg dana imao preko 600.000 posjetitelja čime je bio drugi najčitaniji portal u zemlji.

Nakon praćenja požara u Dalmaciji, kada je također ostvarila izvrsne rezultate, Nova TV je i ovaj put pokazala kako je u slučaju izvanrednih stanja njezin informativni program prvi izbor gledatelja.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 11.9.2017.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju