Najčitaniji news portal u Hrvatskoj u siječnju 2023. ponovno je oborio vlastiti, ali i tržišni rekord.

DNEVNIK.hr iz mjeseca u mjesec bilježi kontinuirani rast. Najčitaniji news portal u Hrvatskoj u siječnju 2023. ponovno je oborio vlastiti, ali i tržišni rekord. Naime, u prvom mjesecu ove godine DNEVNIK.hr je posjetio rekordan broj stvarnih korisnika – točnije njih 2.304.793. Nastavio je tako izuzetne rezultate iz prošle godine te učvrstio svoju titulu najčitanijeg news portala već 20. mjesec zaredom.

Njegov uspjeh prate i specijalizirani portali. Konkurenciju tako i dalje nema Showbuzz.hr, koji suvereno drži prvo mjesto najčitanijih showbizz portala. Specijalizirani portal Nova TV grupe koji donosi aktualnosti o domaćim i stranim zvijezdama u siječnju je imao rekordan broj pregleda stranice 86.053.555, a posjetila su ga i 1.589.222 stvarna korisnika. Portal zadovoljna.hr ostvario je odlične rezultate u siječnju popevši se na visokih 20.383.554 pregleda stranica te 1.225.591 stvarnog korisnika.

U siječnju je konkurenciju nadmašio i gol.hr. Sportski portal koji na jednom mjestu donosi najbolje i najvažnije od sporta prvi mjesec u godini zaključio je na prvom mjestu s 1.192.947 stvarnih korisnika. Među rekordere se upisao i Kreni zdravo. Portal koji nudi izuzetno kvalitetni sadržaj s misijom promicanja zdravstvenih tema te savjetima za zdrav život u različitim segmentima u siječnju je ostvario rekordan broj stvarnih korisnika, njih 950.583, a oborio je rekord i po pregledima stranice – 3.146.783.

Na prvom je mjestu u svojoj kategoriji i punkufer.hr. Po svoju dozu informacija o temama putovanja, hrane i događaja na svjetskoj i lokalnoj razini prošlog su mjeseca došla 928.162 stvarna korisnika, a taj lifestyle portal ostvario je i 3.842.344 pregleda stranica. Status najčitanijeg znanstvenog i tech portala i dalje drži zimo.hr, koji je siječanj 2023. završio s 278.057 stvarnih korisnika.

Uspjeh portala prate i društvene mreže. U siječnju je tako TikTok profil DNEVNIK.hr imao više od 2,5 milijuna pregleda, što je za 400 posto više nego na prethodni mjesec. A priča koja se najviše gledala ona je o djedu Mijatu iz emisije Provjereno.

Instagram profil DNEVNIK.hr ima pak rekordna 3 milijuna videopregleda, a iznimne rezultate bilježi i YouTube kanal Nove TV, koji je ostvario gotovo 6,5 milijuna videopregleda, što je za 35 posto više nego u mjesecu prije. Facebook stranica IN magazina ostvarila je 8,5 milijuna videopregleda, rekord u posljednje dvije godine.

Čestitamo kolegama!

Izvor: Gemius Audience; Emplifi, TikTok analytics, YouTube analytics
Razdoblje: Siječanj, 2023.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju