Showbuzz.hr i TV rubrika srušili vlastite rekorde!

 Gledajući rezultate čitanosti portala u listopadu jasno je vidljivo da je DNEVNIK.hr, najčitaniji domaći news portal, i peti mjesec zaredom nadmašio konkurenciju, i to s 2,137.438 stvarnih korisnika.

Showbuzz.hr je najčitaniji i najklikaniji showbiz portal koji je u listopadu srušio vlastiti rekord s gotovo 1 milijun i 500 tisuća stvarnih korisnika. Ovaj je portal zabilježio u listopadu 16 posto više stvarnih korisnika nego isti mjesec prošle godine i 10 posto više nego prošli mjesec. Prošlog mjeseca na portalu showbuzz.hr krenula je i druga sezona zabavnih web emisija ''Fakap'' voditeljica

Mie Kovačić i Ide Prester, koje su također ostvarile sjajne rezultate.
Osim pojačanog interesa za showbiz teme, listopad nam pokazuje da je u porastu i interes za TV sadržajima iz bogate ponude programa Nove TV. Tako su i stranice TV formata također srušile vlastiti rekord s 690 962 stvarnih korisnika i 38 posto su čitanije u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Vijesti DNEVNIK.hr-a su prvi izbor čitatelja za informiranje o aktualnostima s 1,371.551 stvarnih korisnika, što je za gotovo 63 000 stvarnih korisnika više od prvog idućeg konkurenta.

Uspjeh news portala Nova TV grupe prate i specijalizirani povezani portali, zadovoljna.hr, punkufer.hr i zimo.hr koji su i u listopadu prvi izbor čitatelja u svojim kategorijama. Portal zadovoljna.hr je najklikaniji ženski portal s nešto više od 18 milijuna i 500 tisuća pregleda stranica. Među travel & gastro portalima punkufer.hr i dalje predvodi s ostvarenih 848,986 stvarnih korisnika, te zimo.hr s 453,071 stvarnih korisnika.

DNEVNIK.hr od listopada nudi još raznovrsniji sadržaj zahvaljujući akviziciji najčitanijeg portala o zdravlju – Kreni Zdravo.

Najnovije news, lifestyle, sportske i tech sadržaje čitatelji odnedavno mogu pratiti i putem nove mobilne aplikacije DNEVNIK.hr-a koja je brza, pregledna, jednostavna za korištenje i u potpunosti prilagođena korisniku. Aplikacija je do sada preuzeta više od 30 tisuća puta, te je prema Gemiusu druga najposjećenija news mobilna aplikacija u listopadu. Lako dostupne vijesti, galerije ili video sadržaj, mogućnosti personalizacije te jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala samo su neke od prednosti zbog kojih je nova aplikacija u kratkom roku od pokretanja dobila odlične ocjene i veliki broj pozitivnih komentara korisnika.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju