Počasna gazdarica farme je Kristina.

Na dosadašnjim obiteljskim sastancima s Miom farmeri su birali slugu i sluškinju, ali ne i ovoga puta. S obzirom na to da je riječ o završnom tjednu boravka na farmi svih farmera, uloge sluge i sluškinje imat će šestero finalista –Jurica, Ozren, Saša, Anica, Edita i Maja. Finalisti nisu oduševljeni tom idejom. Ovaj obiteljski sastanak održao se radi odabira počasnog gazde. Tako je najviše glasova dobila Kristina i postala počasna gazdarica farme.Ovaj obiteljski sasatnak protekao je opušteno i bez tenzija. Dok se na Sašinoj pločici našao frane uz objašnjenje: „Ja sam mislio da će farmeri imat malo više smisla za humor ovaj tjedan!“, na Editinoj pločici pisalo je Robertovo ime te se, također, našalila: „Zanimalo bi me kakav bi bio vođa svih nas, a ne samo jednog klana.“. Skoro su isti broj glasova imali Roberto i Kristina, no ipak će Kristina voditi farmu u zadnjem tjednu.

Na sastanku je gazdarica Kristina dijelila zadatke. No, Đurđa nije dobila nijedan zadatak. Kristina ju je upitala želi li naučiti musti krave. Što joj je Đurđica odgovorila, pogledajte u videu:Nakon obiteljskog sastanka, mentor Joža je zajedno s gazdaricom Kristinom krenuo u obilazak farme te joj zadao nove upute što farmeri trebaju napraviti. Njihov obilazak je zbog nevremena bio kraći nego inače. Čini se kako se Anici ipak nije ispunila želja da je se oslobodi kuhinje. Iako je Roberto predložio Šteficu za ovotjednu kuharicu, Kristina je ostala pri svojoj odluci i rekla: „Hvala, ali ne bih htjela s tim riskirati zadnji tjedan! Ana mi je sigurna!“. Farmeri su obećali Anici da će joj pomoći u kuhinji, a hoće li se to i dogoditi, ostaje nam za vidjeti!

Najzanimljivije trenutke dana pogledajte ovdje: Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju